"Zhejiang Family Education Cloud Class" Live -luokka | Lasten terveellinen kasvu on erottamaton hyvästä isältä

2 min read

Lasten terveellinen kasvu vaatii vanhempia ja äitejä työskentelemään yhdessä.Isä ja äidit osallistuvat lapsen kasvuprosessiin. Täydelliset edut ja vertailut edistävät paremmin lapsen fyysisen ja henkisen kehitystä.Isällä on korvaamaton vaikutus lasten sukupuoliroolien kognition, persoonallisuuden ja kykyjen näkökohtiin, ja lasten terveellistä kasvua ei voida erottaa hyvästä isästä.Todellisessa elämässä, joihin erilaiset tekijät vaikuttavat, on kuitenkin tilanne, jossa isän rooli menetetään.

Kuinka ohjata isää aktiivisesti osallistumaan lapsen jalostusprosessiin, antamaan täyden leikki heidän eduilleen ja työskentelemään äitini kanssa lasten terveellisen kasvun edistämiseksi?Tässä suorassa lähetysluokassa opettaja Gao Xiaowei tuo sinulle erityisen jakamisen ”lasten terveellisestä kasvusta”, joka auttaa jokaista isää voi tulla välttämätön ”hyvä isä” lapsen sydämessä.

Opettajan esittely

Gao Xiaowei, perheen koulutuksen luennoitsija Zhejiangin maakunnassa, Hangzhou Santangin kokeellisen esikouluryhmän päällikkö, Gongshu District District Opettajan älykäs avaruusasema.

Pääsisältö

1. Miksi lapset kasvavat hyväksi isäksi?

2. Isän puuttumisen nykyinen tilanne ja syy

3. Kuinka olla hyvä isä

(1) kiinnitä täysin merkitys ja aktiivisesti osallistuminen

(2) Opi paljon ja paranna tasoa

(3) mukana sydämessäsi kasvun edistämiseksi

Tapa katsella

Napsauta julistetta, skannaa julisteen kaksi dimensionaalista koodia ja katso reaaliajassa.

Alkuperäinen otsikko: ”” Zhejiang Family Education Cloud Classhroom ”Live -luokka | Lasten terveellinen kasvu on erottamaton hyvästä isältä”

You May Also Like

More From Author