Liian kuuma!Kuinka ulkomaiset turistit, jotka tulevat matkustamaan tänä vuonna Kiinasta?

4 min read
Tietokartta: Ulkomaiset turistit odottavat Pekingin West Passenger Stationia.Kiinan uutistoimisto lähetti Zhu Zhenqiang -kuvan

  Tekstin/chen haoxing

  Kiinaan tulee selvästi monia ulkomaalaisia.Jotkut kotimaiset luonnonkauniit paikat ovat täynnä ulkomaalaisia;

  Guojun haastatteli kahta ulkomaista turistia, jotka tulivat äskettäin Kiinaan matkustamaan kuuntelemaan kokemustaan ​​Kiinassa.

  Mitä syviä muistoja ulkomaalaiset matkustivat?

  Italiassa työskentelevä thaimaalainen turisti Joe on matkustanut Kiinaan toisen kerran.Tällä kertaa hänen määränpäänsä oli Yulong Snow Mountain ja Lanyue Valley Lijiangissa, Yunnan.Joey kertoi, että kotikaupungissaan Thaimaassa ja työpaikallaan Italiassa hänellä ei ollut kauniita maisemia, kuten Yulong Snow Mountain, joten hän odotti matkaa.

Joe matkusti Kiinassa.Haastateltavan tunnustus
Joe matkusti Kiinassa.Haastateltavan tunnustus

  Ensimmäistä kertaa Joy tuli Kiinaan matkustamaan vuonna 2016.Tuolloin hän oli yksin Tianjinin rautatieasemalla ja hänen oli mentävä Pekingin pääkaupungin lentokentälle.”Tuolloin kiinalaiseni oli erittäin huono, ja Tianjinin rautatieaseman henkilökunta ei puhu englantia. Onneksi tapasin tuolloin nuoren opiskelijan. En vain opettanut minua ostamaan junalipun, vaan myös selitin Yksityiskohtaisesti kuinka siirtyä Pekingin eteläisestä asemasta Pekingin pääkaupungin lentokentälle. ”

  Kun hän tuli Kiinaan toisen kerran, Joey havaitsi, että monet Kiinan sovellusohjelmistot olivat tukeneet englanninkielisiä toimintoja, ja jopa jotkut ohjelmistot tarjosivat myös thaimaalaista toimintoa.Nämä kätevät toiminnot paransivat hänen matkakokemustaan ​​huomattavasti ja antoivat hänelle mahdollisuuden tutkia Kiinan kaikkia kulmia vapaammin.

  Erityisesti hän haluaa käyttää joitain matka- ja elintarvikkeiden suositusohjelmistoja ja on löytänyt niiden kautta monia ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja herkullisia ravintoloita.

  Kiinalaisena pojana -lainaan Fukuya on tullut Kiinaan monta kertaa.Aikaisemmin hän meni pääasiassa vaimonsa ja äitinsä taloon, ja tällä kertaa hän tuli Kunmingiin ja Lijiangiin pelaamaan.

Mestari Fuya ja hänen vaimonsa.Haastateltavan tunnustus
Mestari Fuya ja hänen vaimonsa.Haastateltavan tunnustus

  Fukuyan vaikuttavin paikka on palo -lampi Lijiangissa.Palomammen sivulla Fu Yisu istui vaimonsa kanssa ja tunsi nuotion lämmön ja vahvat ilotulitteet.Erityisesti hän pitää siellä paistetuista kananjalkoista ja kylkiluista, ja se maistuu erittäin herkulliselta.

  Kun hän otti kuvia Lijiangin hotellissa, hän käytti Tiibetin perinteisiä pukuja, ja hänen vaatteidensa upeat värit ja hienot kirjontakuviot saivat hänet tuntemaan olonsa uusiksi ja iloiseksi.

  Kuunnellessaan melodista tiibetiläistä musiikkia, herkullisen grillin syöminen, tämä ainutlaatuinen ruokavaliokokemus ja innostunut vieraanvaraisuus ilmapiiri tekivät hänestä unohtumattoman.

  Miksi ulkomaalaiset matkustavat Kiinassa?

  Virallisten tietojen mukaan tämän vuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä ulkomaalaisten määrä tuli Kiinaan yli kolminkertaistuneena saman ajanjakson aikana vuonna 2023. Niiden joukossa lähes 266,1螶aalaisista, joilla oli viisumin vapaa merkintä -vapaata pääsy kasvoi 266,1: llä %vuosi -kunn.

  Kiinan yhteiskuntatieteellisen akatemian matkailualan tutkimuskeskuksen akateeminen konsultti Li Mingde huomautti haastattelussa Kiinan uutistoimistolle, että Kiinalla ei ole vain erilaisia ​​luonnonmaisemia ja kulttuuriperintöä, mutta myös ainutlaatuinen kulttuurinen monimuotoisuus, syvällinen historiallinen Perintö ja ainutlaatuiset paikat eri paikoissa.

  Kiina on tällä hetkellä jo suurin kansainvälisen matkailun lähde ja sen pääkohde.

  Suuri joukko politiikkoja on myös antanut ulkomaalaisille mahdollisuuden tulla Kiinaan mahdollisuuden ”puhua ja kävelyä”.Kiinalla on toistaiseksi yksipuolinen viisumivapautus yli tusinaan maahan, kuten Ranska, Saksa, Italia, Alankomaat, Espanja, Malesia ja Sveitsi.Kiina ilmoitti 17. kesäkuuta, että Australia sisällytettiin yksipuolisiin viisumittoihin maihin.

  Pekingin Guoxing -ajatussäiliön puheenjohtaja Zhu Feng sanoi Kiinan uutistoimiston haastattelussa suorassa liikennesuhteessa, että Kiinan viisumin vapaan politiikan jatkuvan laajentumisen kanssa on helpompaa matkustaa Kiinaan.Tämä ei vain salli ulkomaisten turistien kokea Kiinan rikas kulttuuriperintö ja upeat luonnonmaisemat, vaan tarjoaa myös uusia mahdollisuuksia ja alustoja Kiinan ja ulkomaisen taloudellisen ja kaupan yhteistyön edistämiseksi.

  Lisäksi matkailun kysynnän nopea vapauttaminen globaalin epidemian jälkeen on myös tärkeä tekijä Kiinan matkailumarkkinoiden palautumisen edistämisessä.

  Mitä muita linkkejä on parannettava?

  Kiinassa matkustaessaan ulkomaisilla turisteilla on myös joitain ongelmia ja haittoja.Esimerkiksi he ovat tottuneet käyttämään käteis- ja pankkikortteja, ja jotkut eivät sovellu Kiinan mobiilimaksuihin.

  Tältä osin kaikki Kiinan osat ovat ryhtyneet toimenpiteisiin maksupalvelujen jatkuvan optimoimiseksi ulkomaalaisten monipuolisten maksutarpeiden tyydyttämiseksi.

  Esimerkiksi valtionneuvoston toimeenpaneva kokous tarkisti ja hyväksyi ”lausunnot maksupalvelujen optimoinnista maksujen mukavuuden parantamiseksi” 23. helmikuuta, mikä tarjosi selkeän ohjeen ja ratkaisun ulkomaisten turistien maksamiseen Kiinassa.Tämä mielipide korostaa ryhmien, kuten vanhusten, ulkomaisten ihmisten kaltaisten ryhmien maksamisen ongelmaa, joka tulee Kiinaan, vahvistaa koordinointia ja yhteistyötä, sijoittaa enemmän resursseja, toteuttaa useita toimenpiteitä avataksesi palvelun pullonkaulat, edistämään mobiilimaksuja, pankkikortteja ja käteisellä ja muilla maksutapoja, kuten erilaisia ​​maksutapoja, kuten käteisellä.

  Kiinan teollisella ja kaupallisella pankilla on tällä hetkellä 11 000 myyntipistettä valuutanvaihtopalvelujen tarjoamiseksi ja 27 valuutan vaihdon tukemiseksi.Tämän vuoden alusta lähtien ICBC: n ulkoiset kortit ja kulutusliiketoiminta ovat osoittaneet yli miljoona aktiivista asemaa, ja ulkomaisen kortin kulutuksen määrä on noin 2,7 miljardia yuania.

You May Also Like

More From Author