CTRIP: 00: n jälkeen valmistumismatka keskittyy poistumiseen, ja tilausvapaa ja elektroninen viisumikohdetilaus kaksinkertaistuu

4 min read
Yliopiston pääsykokeen päättyessä ja monien yliopistojen valmistumiskauden tulossa valmistumismatkan suosio on noussut merkittävästi.Valmistuneet, jotka ovat menossa yliopistokampukselle tai tulevat yhteiskuntaan, päättävät käyttää matkaa aloittaakseen uuden elämänvaiheen.CTRIP-alustatietojen mukaan kesäkuusta lähtien ”valmistumismatkan” asiaankuuluva hakujen suosio on kasvanut yli kolme kertaa edellisen kuukauden aikana, ja Post-00S-ryhmän jälkeisten ryhmien lukumäärä on lisääntynyt yli 80 %edellisvuodesta.
Nauti pitkästä lomasta ennen kuin hänestä tulee ”työntekijä”
00 jälkeen lähtevä kiertuetilaus kesän jälkeen kasvoi 153% vuoden aikana
Valmistumismatkan päävoimana korkeakouluopiskelijat ovat hyvin erilaisia ​​kuin lukion valmistumisryhmät kohteiden, matkamuotojen ja kumppanuuksien valinnassa.Yliopistoopiskelijoille, jotka tulevat pääsemään yhteiskuntaan, tämä valmistumismatka ei ole vain yksinkertainen pitkä matka, vaan myös rituaalisäätiön tunne ja henkilökohtaisten tunteiden vapauttaminen.
”Ennen kuin tulin” taistelutyöntekijöiden ”viimeinen pitkä loma, haluan rentoutua hyvin, mennä ystävien kanssa ja palata tapaamaan seuraavaa vaihetta täydellisemmän mielentilan kanssa.”Muutamia nuoria ei ole samanlaisia ​​ideoita. CTRIP-tietojen mukaan tänä vuonna kesä-elokuussa kotimaisen pitkän matkan osuus 00-luvulla saavutti 35%. He ovat suosineet Chengdu, Sanya, Sanya, Haikou, Yining ja muut kaupungit.
Kesäkuusta-elokuussa myös 00: n jälkeisistä lähtevien matkatilausten määrä kasvoi myös 153%edellisvuodesta.Kun valitset lähtevän matkan kohteen, korkeakouluopiskelijat mieluummin missä he voivat ”mennä pois”.Kätevällä elektronisella allekirjoituslomakkeellaan Turkin varaus kasvoi yli 200%vuodessa.Lisäksi viisumin vaatimukset Japanissa ja Etelä -Koreassa ovat myös erittäin ystävällisiä korkeakouluopiskelijoille, ja heidän varauksensa ovat lisääntyneet 300%ja 120%vuodessa.
Emotionaalinen arvo on tärkeä tekijä siitä, onko valmistumismatka onnistunut. Monet ihmiset myös päättävät muodostaa matkan kuolleiden ja tyttöystävien kanssa.Internetissä on myös monia marttyyrejä, jotka antavat matkailmoituksia varmistaakseen, etteivät ne pudota ketjusta ja kohtaavat heidän kasvonsa matkan aikana.Ja ilmainen matkajärjestely voi saada tämän emotionaalisen arvon.CTRIP: n tiedot osoittavat, että 00: n jälkeen räätälöityjen matkailun tilavuus kasvoi kesällä yli 60%vuoden vuodessa.Ystävän seuralainen ja sujuva matkajärjestely, ihanteellinen nuorisomatka alkoi.
Lisäksi tämän harvinaisen valmistumismatkan kohtelussa nuoret kiinnittävät siihen erittäin merkitystä, keskittyen siihen, ettei trendiä noudattaa eikä sokeasti tottele.Suodattimien edistämiseen verrattuna he ovat halukkaampia kiinnittämään huomiota matkustajiin, jotka ovat olleet kentällä ja etsivät heiltä ehdotuksia.Tämän ilmiön jälkeen CTRIP on äskettäin käynnistänyt ”Going To Xinjiangille kesälle” Tianjin Airlinesin kanssa ja kehottaa matkustajia vapauttamaan Xinjiangin matkastrategiat.Tianjin Airlinesin ”Zhaoshitianman” teemalento ja matkustajaistuimien pienet pöytätaulut painettiin myös Xinjiangin käytännön matkaehdotuksia CTRIP: n allekirjoittamiselle, paikalliselle oppaan ja Customistille. strategiat.
Kirjoista ”katso maailma”
Vanhempi lukion tutkinnon suorittaneet ”First Fly Yksin” -tilaukset Rose
Joillekin keskiasteen tutkinnon suorittaneille, jotka tulevat pääsemään yliopiston kampukselle, tämä valmistumismatka on enemmän kuin itsenäinen etsintä henkilökohtaisen kasvun yhteydessä.Laita testipaperit ja jätä vanhempansa, he yrittävät tuntea todellisen ja laajan maailman.
CTRIP-alustalla kesä-elokuussa tänä vuonna 17–19-vuotiaiden käyttäjien lukumäärä kasvoi yli 30%vuoden takaisesta, josta lipputilaukset kasvoivat 12%. Aika nämä nuoret matkustajat lensivat yksin elämässään.
”Yliopiston pääsykoe on ohi, räjähdys on alkanut”, ja monet lukion tutkinnon suorittaneet haluavat olla uupuneet yliopiston pääsykokeen pesun jälkeen matkoilla.Matkustaminen on yksi tapa saavuttaa ”räjähtävä uudistus”.CTRIP-alustalla tilausten lukumäärä kesä-elokuun jälkeen kasvoi 30%.
Kohteen näkökulmasta monet tutkinnon suorittaneet ovat suosineet kulttuurimatkaa. näkemys.CTRIP -tietojen mukaan matkustajien lukumäärä kesällä 00 -luvun jälkeen kasvoi yli 30%vuodessa.
Matkustamisen lisäksi teemapuiston kanssa soittaminen, musiikkifestivaalin soittaminen haluamallasi ja tyylikkäästi sekä eläinten ja kasvipuutarhojen rentouttaminen ovat myös kesän pelattavuus, joka 00 -luvun jälkeen.Tänä kesänä 00 jälkeen ”kilpailun suorituskyvyn+matkailu” -tuotteiden tilavuus on lisääntynyt yli 20%vuoden vuodessa.
Suurimmat luonnonkauniit paikat ja matkailuyritykset ovat myös käynnistäneet etuuskohdepolitiikan tutkinnon suorittaneille tämän turistipuomin auttamiseksi.Ctrip -liput ovat äskettäin julkaissut erityisen tapahtuman ”Life on erämaan valmistuminen”, joka kattaa 549 luonnonkaunis paikat, jotka kattavat luokkien, kuten maisemat, vesi, pysäköinti, ja erityiskokemukset, joista opiskelijat ovat kiinnostuneita.
CTRIP -liput käynnistävät myös kahden hengen lipun sokean laatikon 18. kesäkuuta alkaen, joka kattaa yli 10 maakuntaa koko maassa.(Kirjeenvaihtaja Zhang Dawei)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author