Optimoi terveyspalvelut vastaamaan nopeampaan vastauksen kysyntään

Kirjoittaja: Li Tielin
Sisäänkäynnin kohdalla on estevapaa anti -liuskekaty ja hätäpuhelujärjestelmät.Kylpyhuone on varustettu kylpyammeella ja käsinojilla;Kuntoutushuoneessa lääketieteelliset laitteet ja muut lääketieteelliset laitteet, kuten magneettinen tärinän lämmönkäsittelyvälineet, ilma -aallon paineen hierontalaite sijoitetaan sängyn viereen … Wuhanissa, Hubeiin -satama -alue, paikallinen etsintä ja käytännön laajuuden laajentuminenYhteisön terveyspalvelukeskus, rakentaa lääketieteen ja hoitotyön integroinnin kuntoutuspalvelukeskuksen ja luokittelee ”lääketieteelliset+eläke” -palvelutVanhukset ja ”yksi -pysäköinti” vastaamaan monien terveys- ja elämätarpeiden tarpeiden tarpeita.
Tällä hetkellä noin 90%maani vanhuksista valitsee kotihoidon varmistaakseen, että heistä huolehditaan ja etsiä lääkärinhoitoa, mikä on todellinen ja kiireellinen kysymys. Viime vuosina eri paikkakunnat ovat lisänneet sijoituksiaan ja edistäneet yhteisöäEläkepalvelukeskukset, yhteisöpäivän hoitokeskukset, yhteisöeläke -asemat ja muut vanhusten hoitopalvelulaitokset päivitettäväksi.Ikääntyneiden terveystason parantamiseksi entisestään meidän on kuitenkin laajennettava kotihoitopalvelujen tarjontaa yhteisölle, edistettävä aktiivisesti lääketieteellisen hoidon yhdistelmää ja lähetettävä parempia terveyspalveluita vanhuksille ajoissa ja kätevällä tavalla.
Terveyspalvelujen edistämiseksi yhteisöihin ja perheisiin meidän on vahvistettava hallituksen ja markkinamekanismien koordinointia.Vaikka pohja- ja osallistavien eläkepalvelujen kehittämistä kiihdyttäessä, meidän on tutkittava aktiivisesti monipuolisia ja henkilökohtaisia palveluita. Eri paikkojen käytännöstä se voi luottaa kaupunkiyhteisön sulautettuihin huoltolaitoksiin ja ”15 -minuutin eläkkeelle rakentamiseenPalvelupykys ”Laajennetaan terveyspalvelujen kattavuutta. Samanaikaisesti vanhusten terveyspalvelujen perustietojärjestelmän rakentaminen tulisi nopeuttaa ja pitkäaikaisen hoitovakuutusjärjestelmä tulisi perustaa. Lisäksi se voi ohjata sosiaalistaJoukot osallistuvat tapahtumapaikan ja rahoituksen tuen kautta ja tarjoamaan erikoistuneempia eläkepalveluita.Läätä enemmän resursseja, palveluita ja hallintaa ruohonjuuritason tasolle ja kiihdyttävät vanhusten terveyspalvelujen puutteita, jotta yhteisön kotiura voi olla ”lääketieteellisempi”.
Auta vanhuksia tekemään hyvää työtä terveydenhuollon hallinnassa, anna vanhusten nähdä taudin ja tarkastella lähellä olevaa tautia ja integroida kaikki resurssien näkökohdat ja tehdä hyvää palvelusyhteyttä. Lisäys ruohon säteilykapasiteetin parantamiseksi -Juuret lääketieteelliset ja terveyslaitokset, meidän on keskityttävä myös lääketieteellisiin ja terveyspalveluihin ja eläkepalveluihin. Se voi rohkaista lääketieteellisiä ja terveyslaitoksia perustamaan lääketieteellisten palvelujen asemia eläkelaitoksille, edistämään eläkelaitosten hoitovuoteiden ja tilojen muutosta ja lisääntymistä, eläkelaitoksille,tai yhteistyön allekirjoittaminen lääketieteellisten ja terveyslaitosten kanssa. Esimerkiksi kunming -alueen katu- ja yhteisöterveyspalvelukeskusten lääketieteelliset edut Yunnan käyttää vanhusten lääketieteellistä palvelua perustaakseen lääketieteellistä palvelua vanhusten instituutioihin jaSeulaa aktiivisesti ikääntyneille, jotka täyttävät lääketieteellisten palvelujen olosuhteet.Tällä hetkellä yli 9000 ihmistä on palvellut. Ammatillisempien palvelujen ja yhteisöä olisi ohjattava vastaamalla vanhusten terveystarpeisiin, innovaatiota jatkuvasti palvelumekanismia, avaamalla korttipisteen ja edistävät resurssien optimointia.
Tällä hetkellä kotimaani vanhusten terveyspalvelujen kysyntä kasvaa ja monipuolinen.On kiireellistä perustaa eläketerveyspalvelujen kykyjä, jotka ovat yhteensopivia ikääntymisprosessin kanssa. Kuitenkin kotimaani eläke- ja terveyspalveluiden kyvyillä ei ole vain riittämätöntä kokonaismäärää, vaan myös ongelmia, kuten alhainen ammatillinen taso ja korkea tappioaste.Hierarkkisen diagnoosi- ja hoitojärjestelmän edistyminen on välttämätöntä laajentaa jatkuvasti lahjakkuuslähteiden kanavia, luoda tieteellisen ja kohtuullisen palkkajärjestelmän, edistää lisäkasvun, tasaisen laadun ja jatkuvan optimoinnin laajuutta eläketerveyden asteikon laajuudestaPalveluajat ja reagoi nopeammin vanhusten terveyspalvelun tarpeisiin.
Ovatko terveyspalvelut korkeat ja kätevät, liittyvät kaikkien hyvinvointiin. Ikääntyvän väestön syventämisellä, kiihdyttää vanhusten palvelujärjestelmän rakentamista kotiyhteisön instituutioiden koordinoinnilla sekä lääketieteellisen hoidon ja terveydenhuollon yhdistelmällä,Parempi tyydyttää vanhusten ryhmien monipuoliset tarpeet ja hyödyttää jokaista perhettä ja tekee yhteiskunnasta lämpimämmän ja harmonisesti harmonisesti.
Lähde: People’s Daily
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author