"Kiina -thailand Cultural Tourism Industry Exchange Summit" pidettiin Bangkokissa, Thaimaassa

4 min read
People’s Daily Online, Bangkok, 2. heinäkuuta (toimittaja Bai Yuanqi, Jian Chengyuan) 1. heinäkuuta, ”Kiina -thailand Cultural Tourism Industry Exchange Summit” -yhtiön järjestämä maailmanmatkailun taloustutkimuskeskus ja CO -organisoima All -Lianlian Matkailukamari ja All -Lianlian naisten yrittäjien kauppakamari Bangkokissa, Thaimaassa.Huippukokousta tukivat voimakkaasti Kiinan suurlähetystö Thaimaassa, Aasian pakattu turismiyhdistys, Thaimaan näyttelyyhdistys ja Thaimaan kansallinen matkailuhallinto, ja he houkuttelivat yli 200 ihmistä valtion virkamiehistä, yritysjohtajilta ja kulttuurimatkailualan edustajilta ja edustajilta kulttuurimatkailualan teollisuudessa Kiinasta ja Thaimaasta.
Huippukokouksen tavoitteena on rakentaa foorumi Kiina -Thailand -kulttuurimatkailualan vaihto- ja yhteistyöalustalle edistääkseen kahden maan kulttuurimatkailualan syvää integraatiota ja kehitystä.Huippukokouksessa hän Chaoqiong, teollisuus- ja kauppayhdistyksen varapuheenjohtaja ja maailmanmatkailun taloustutkimuskeskuksen puheenjohtaja, pitivät puheen.
Kansallisen teollisuus- ja kauppayhdistyksen varapuheenjohtaja ja maailmanmatkailun taloustutkimuskeskuksen puheenjohtaja Chaoqiong avasi puheensa.Kuva People’s Daily Reporter Bai Yuanqi
Hän Chaoqiong sanoi puheessaan, että 2024 on Kiinan ja Thaimaan alun alku päästä ”viisumin vapaa aikakauteen”. Uusi Kiinan kierros -Thailandin vaihtopuomi.Peak -konferenssin tavoitteena on rakentaa viestintäalusta kulttuurimatkailualan kahden maan edustajille. Odotan innolla ymmärtävän kahden maan kulttuurimatkailun uusien kehitysten avulla, löytämällä uusia mahdollisuuksia, injektoida uusia motivaatioita varten uusille motivaatioille Kulttuurimatkailuyhteistyön käytännöllinen edistäminen kahden maan välillä ja tervetulleeksi Kiinan Thaimaan ensi vuonna.
Zhakrapeng Tang Sutan, Thaimaan matkailun ja urheilun varaministeri.Kuva People’s Daily Reporter Bai Yuanqi
Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri Chakrapeng Tang Sutan kertoi, että Kiinan markkinat ovat välttämättömiä thaimaalaiselle matkailualalle.Tästä vuodesta lähtien lähes 3,4 miljoonaa kiinalaista on matkustanut Thaimaahan osoittaen, että kiinalaiset turistit ovat edelleen lisääntyneet innostustaan ​​Thaimaasta.Thaimaan odotetaan houkuttelevan yli 8 miljoonaa kiinalaista turistia tänä vuonna.Kiinan ja Thaimaan viisumin vapaa politiikka on helpottanut suuresti kansanvaihtoja, edistänyt kulttuurivaihtoa ja taloudellista vuorovaikutusta ja tuonut käytännön etuja kahden maan ihmisille.Tämän politiikan ohjaamana Kiinan ja Thaimaan väliset kahdenväliset suhteet on edelleen vakiintunut, ja nämä kaksi maata liittyvät käsiin uuden aikakauden kehittämiseen vauraamman tulevaisuuden luomiseksi.
Thaimaan varaministeri Poore Tanyu piti puheen.Kuva People’s Daily Reporter Bai Yuanqi
Thaimaan kulttuuriministeri Poloy Taniku kertoi, että Thaimaan rikkaasta kulttuuriperinnöstä, ruoka, kieli ja Kiinan kulttuurin yhtenäisyydestä on tullut ainutlaatuinen viehätys houkutella kiinalaisia ​​turisteja.Thaimaan hallitus on sitoutunut kehittämään tyypillisiä matkailuhankkeita vastaamaan nuoremman sukupolven matkailutarpeisiin, kuten edistämään kulttuurikokemustoimintaa, kuten Thaimaan perinteistä musiikkia, urheilutapahtumia ja Songgan -festivaalin juhlimista. Nuoret tutkimaan Thaimaan kulttuurista olemusta. Samalla se tarjoaa myös kiinalaisille turisteille mahdollisuuden ymmärtää Thaimaan sosiaalista elämää.
Kiinan suurlähettiläs Thaimaan Han Zhiqiang piti puheen.Kuva People’s Daily Reporter Bai Yuanqi
Han Zhiqiang kertoi, että Zhongtai on hyvä naapuri, joka on kytketty vuorille ja jokiin, hyvä sukulainen, jolla on verenkierto ja hyvä kohtalon kumppani.Yuanyuanin pitkä historia on luonut kahden maan kulttuurin ja tarjonnut hedelmällisen maaperän molempien osapuolten kansalaisille ja sivilisaation vaihdoille.Tämän vuoden maaliskuussa Kiina ja Thaimaa osallistuivat ”viisumin vapaa aikakauteen”, ja Kiinan -Thailandin kahden matkailun kehitys- ja kulttuurivaihdot osoittivat uuden huipentumisen.Ensi vuosi johtaa Kiinan -Thailandin diplomaattisuhteiden 50. vuosipäivää.Kahden maan ihmisten odotetaan tuntevan käytännöllisen yhteistyön Kiinan ja Thaimaan kulttuurin ja matkailun aloilla, työskentelevät yhdessä talouden elpymisen ja kehityksen edistämiseksi, hyödyttämään kahden maan kansalaisia ​​ja lisäämään positiivisia voimia.
Seuraavassa korkean tason vuoropuhelussa monet vieraat Kiinasta ja Thaimaasta kokoontuivat yhteen ympäröimään ”Kiinan -thailand Cultural Tourism Exchange”, ”kulttuurimatkailun edistämisen yleinen vauraus”, ”kulttuurimatkailun yritysyhteistyökehitys Kiinassa ja Thaimaassa.” Toisten teemat keskustelivat perusteellisissa keskusteluissa.Vieraat osallistuivat Kiinan -Thailandin kulttuurimatkailualan uusiin ideoihin ja uusiin polkuihin ja pyrkivät tehokkaisiin toimenpiteisiin kulttuurimatkailun vaihdon ja kahden maan välisen yhteistyön edistämiseksi.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author