Syö terveyttä tasapainoisessa ruokavaliossa, tule ja koe tämä kestävä kokemushalli.

2 min read
Muutama päivä sitten Jiapei, outo hedelmäbrändi Uudesta -Seelannista, piti ”kestävää tulevaisuutta, Zagia” ympäristönsuojelun ja kestävän toiminnan auttamiseksi ja laskeutui Zagin kestävän kokemuksen museoon offline -toiminnolle 3R Labsissa, Baoqing Road, Xuhui District.
Zag on Jiapein innovaatiorahoitussuunnitelma.Se tarjoaa vuosittain 2 miljoonan dollarin vuotuisen rahastojen rahaston tuen kestävälle tulevalle innovaatiosuunnitelmalle.Sen tavoitteena on ratkaista kestävän maatalouden, tekniikan, automaation, pakkauksen, toimitusketjun, logistiikan ja teollisuuden koulutuksen iteraatio. Samanaikaisesti varmistaa, että teknologinen kehitys on hyödyllinen ihmisten terveyden, ympäristön ja ekologisten yhteisöjen terveelle kehitykselle.
Jiapeia ei vain tueta rahoituksella, vaan myös kehittää ja edistää erinomaista ratkaisua luoville tarjoajille.Tämä on myös Jiapei Zagin visio: ne, jotka yhdistävät vision ja luovat kestävän tulevaisuuden.
ZAG: n kestävän tulevaisuuden kokemushallin teemateriaalit osoittavat elävästi Jiapei Zagin perusarvoja ja tulevia tavoitteita kuluttajille sekä kestävän kehityksen saavutetut ponnistelut ja tulokset. Tapahtumapaikan aikana kuluttajat osallistuivat aktiivisesti kokemushalliin oppiakseenja ymmärtää Jiapei Zagin puolustama ”kestävä” käsite hauskassa vuorovaikutuksessa;Tartunnan saaneet kuluttajat ovat jättäneet oman kestävän julistuksensa toivoen, että hän käyttää itseään läpi THEMSELVESTHE -päivittäisen kestävän käyttäytymisen kautta, on tarjota oma vahvuus kestävälle tulevaisuudelle.
Raporttien mukaan Jiapei Zag on ympäristöasemassa monissa päätöksissä ympäristön suojelemiseksi. Hiilen vähentämisen ehdoissa Jiapei Zag on sitoutunut vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä koko toimitusketjun ajan. Sen arvioidaan, että hiilipäästöt kentältäRuokapöydälle kentältä ruokapöydälle on vain 2,0 kg ympäristöpakkausten ehtoja, Jiapei Zag on vähentänyt huomattavasti muovipakkausten käyttöä toimitusketjussa. Jiapein ympäristönsuojelupakkausprosentti on saavuttanut 88%,ja tuotepakkaus saavuttaa 100%kierrätetyn tai hajoavan tavoitteen mukaan ennen vuotta 2025.
Kirjoittaja: Zhang Xiaoming
Teksti: Zhang Xiaoming Kuva: Haastatteluobjekti Photo Editor: Wang Wanyi Editor: Zhu Yue
Ilmoita lähde uusintapainos tämä artikkeli.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author