Anhuin matkastrategia on pelattava nähtävyyksien luettelo: Sydänliike ei ole niin hyvä kuin toiminta, pelaamme yhdessä!

5 min read

Anhui, maakunta, joka on täynnä historiallista perintöä ja luonnollisia maisemia, odottaen jokaista turistia, joka rakastaa matkustamista tutkimaan.Majesteettisesta Huangshanista yksinkertaiseen Hongcuniin, salaperäisestä lännestä juhlalliseen Jiuhua -vuorelle, jokainen vetovoima kantaa Anhuin ainutlaatuista kulttuuria ja viehätysvoimaa.Tämä strategia esittelee sinulle yksityiskohtaisesti Anhuin kahdeksan suurta nähtävyyttä ja vie sinut nauttimaan Anhuin äärettömistä maisemista.

1. Huangshan

Huangshan, yksi Kiinan kymmenestä parhaasta kuuluisasta vuoresta, tunnetaan ”viidestä armestaan” Qisongissa, Strange Stone, Yunhai, Hot Spring ja Winter Snow.Huangshan ei ole vain kaunis, vaan se on myös rikas historiallinen ja kulttuuriperintö.

Kohokohdat:

Tervetuloa mänty, Lotus -piikit, kevyt yläosa, lentävä kivi jne. Ovat kaikki luonnonmaisemat, jotka Huangshanin on kaipattava.Lisäksi Huangshanin auringonnousu ja pilvet ovat myös erittäin mahtavia.

Vinkit:

Huangshan sopii kaikkina vuodenaikoina, mutta keväällä ja syksyllä ilmasto on miellyttävä.On suositeltavaa, että turistit suunnittelevat reittisuunnitelman etukäteen ja valitsevat asianmukaisen vuorikiipeilyreitin fyysisen voiman mukaan.Yhden yön vuoren huipulla voit katsella upeaa auringonnousua ja pilvien merta.

2. Hongcun

Huangshanin eteläpuolella sijaitseva Hongcun on hyvin säilynyt muinainen kylä.Vesijärjestelmän asettelu on ainutlaatuinen, ja se tunnetaan nimellä ”kiinalaisen maalauksen kylä” yksinkertaisella arkkitehtuurilla ja kauniilla luonnollisilla maisemilla.

Kohokohdat:

Yuenuma ja Nanhu ovat Hongcunin ikonisia maisemia, ja myös muinaiset rakennukset, kuten Chengqi Building ja Lieniu Mountain, ovat vierailun arvoisia.Lisäksi Hongcunin syksyn maisemat ovat erityisen viehättäviä.

Vinkit:

On suositeltavaa, että turistit oleskelevat Hongcunissa yhden yön kokeakseen Gucunin rauhallisuutta ja kauneutta.Voit käydä jokaisessa vetovoimassa ja maistaa paikallisia erikoisuuksia samanaikaisesti.

Kolme, West Exchange

West Hand, samoin kuin Hongcun, on toinen tyypillinen muinainen Hui -muinainen kylä.Arkkitehtoninen tyyli täällä on tyylikäs ja hienosti veistetty.

Kohokohdat:

Dongyuan, Tonggu, Yanshanin luonnonmetsäpuisto jne. Ovat kaikki nähtävyyksiä, joita ei menetä lännessä.Lisäksi yönäkymä länsikäsi on melko viehätys, ja muinaiset rakennukset ovat yksinkertaisempia ja tyylikkäitä valon valoja vasten.

Vinkit:

Vierailijat voivat käydä erilaisissa nähtävyyksissä päivän aikana, kävellä muinaisella kadulla yöllä ja tuntea yön kauneuden.Samanaikaisesti saatat haluta maistaa paikallisia erikoisvälipaloja, kuten hiusten tofu, seesamikakkuja jne.

Neljäs, Jiuhua -vuori

Jiuhua Mountain, yksi Kiinan neljästä suurimmasta buddhalaisesta vuoresta, tunnetaan tiibetiläisestä bodhisattva dojo -sarjastaan.Täällä olevat piikit on pinottu, virta on gurgling, ja luonnolliset maisemat ja uskonnollinen kulttuuri täydentävät toisiaan.

Kohokohdat:

Kehon runko, 100 -vuotinen palatsi ja katto ovat tärkeitä temppelin nähtävyyksiä Jiuhua -vuorella.Lisäksi Jiuhuan vuoren pilvet ja auringonnousu ovat myös erittäin mahtavia.

Vinkit:

On suositeltavaa, että turistit oppivat Jiuhuan vuoren uskonnollisesta kulttuurista etukäteen ja kunnioittavat paikallisia tapoja.Vieraillessasi temppelissä kiinnitä huomiota hiljaa ja juhlallinen.Samanaikaisesti voit valita sopivan kiipeilyreitin katsomaan Jiuhuan vuoren luonnollisia maisemia.

Viisi, Sanhe Ancient kaupunki

Sanhe -muinainen kaupunki, joka sijaitsee Feixi Countyssa, Hefei Cityssä, on muinainen kaupunki, jonka historia on yli 2500 vuotta.Vesikylätyyli ja muinainen historiallinen ja kulttuurinen täällä ovat houkutelleet lukemattomia turisteja käymään.

Kohokohdat:

Muinainen kaupunginmuseo, Erquan Pavilion ja Sanhe Ancient Street ovat kaikki Sanhe -muinaisen kaupungin ikoniset nähtävyydet.Lisäksi muinaisen kaupungin kukilla ja pienillä sillalla on myös Jiangnan -vesikylän tyyli.

Vinkit:

Vierailijat voivat käydä erilaisissa luonnonkauniissa paikoissa muinaisessa kaupungissa ja samalla maistaa paikallisia erikoisuuksia, kuten Sanhe Rice Dumplings, Sanhe Rice Wine jne.Kiertueen aikana saatat haluta kommunikoida paikallisten asukkaiden kanssa ymmärtääksesi muinaisen kaupungin historiallista ja kulttuuria.

6. Huizhou -muinainen kaupunki

Muinainen Huizhoun kaupunki, joka sijaitsee Yixian Countyssa, Huangshan Cityssä, on yksi Huizhou -kulttuurin syntymäpaikoista.Täällä olevat muinaiset rakennukset ovat hyvin säilyneitä, seinät ovat kohoavia ja kadut ovat kapeat, ikään kuin ne olisivat palanneet muinaisiin aikoihin ajan ja tilan kautta.

Kohokohdat:

Nanya -torni, Huizhou -prefektuuri ja muinaiset kaupungin muurit ovat tärkeitä nähtävyyksiä muinaisessa Huizhoun kaupungissa.Lisäksi muinaisen kaupungin Hui -arkkitehtuuri ja veistävä taide ovat myös huolellisen maun arvoisia.

Vinkit:

On suositeltavaa, että turistit oppivat Huizhoun historiallisesta ja kulttuurista etukäteen muinaisen kaupungin viehätysvoiman ymmärtämiseksi paremmin.Voit käydä jokaisessa nähtävyydessä ja maistaa paikallisia erikoisuuksia, kuten Huizhou Stinky Catni ja Huizhou Coat Tofu.

Seitsemän, Tianzhu -vuori

Tianzhu -vuori, joka sijaitsee Qianshan Cityssä, Anqing Cityssä, on kuuluisa omituisista kivistään ja rikkaasta kulttuuriperinnöstään.Täällä olevat piikit kohoavat pilviin, virta on selkeä ja luonnolliset maisemat ovat erittäin mahtavia.

Kohokohdat:

Tianzhu Peak, Fei Laifeng, Mystery Valley jne. Ovat kaikki luonnonmaisemia, joita Tianzhu -vuoria ei voida jättää väliin.Lisäksi Tianzhu -vuorella on myös rikas historiallinen ja kulttuuriperintö, kuten kiirehtivät kevään kallion kivikorut.

Vinkit:

Vierailijat voivat valita asianmukaisen kiipeilyreitin katsomaan Tianzhu -vuoren luonnollisia maisemia.Samanaikaisesti kannattaa käydä paikallisissa museoissa ja muistomerkeissä ymmärtääksesi Tianzhu -vuoren historiallista ja kulttuuria.Voit nauttia upeasta pilvien ja auringonnousun merestä vuoren huipulla.

Kahdeksan, paratiisikylä

Dabie Mountainin sisämaassa sijaitseva Paradise Village on kansallinen 5A -tason turistikohde.Tässä olevat piikit ovat jyrkkiä, vesiputous lentää, metsä on tiheä ja luonnolliset maisemat ovat erittäin upeita.Samanaikaisesti se on yksi punaisista vallankumouspohjista, joka kantaa rikas punaista kulttuuria.

Kohokohdat:

Tiantianzhai -vesiputousryhmä on suuri kohokohta, kuten Xishuyun vesiputous, naisten vesiputous jne. Eri muodot ja kaunis.Lisäksi Tiantianzhain pilvet ja auringonnousu ovat myös erittäin mahtavia.Punaiset nähtävyydet, kuten Liu Dengin pääkonttori, ovat myös vierailun arvoisia.

Vinkit:

On suositeltavaa, että turistit suunnittelevat reittisuunnitelman etukäteen ja järjestävät ajan kohtuudella.Vieraillessasi luonnollisissa maisemissa käy paikallisissa punaisissa nähtävyyksissä ymmärtääksesi vallankumouksen historiaa.Lisäksi Tintianzhain alkuperäiskansojen, kuten Wild Gastrodian, Ganoderma Lucidum, ovat myös ostamisen arvoisia.

You May Also Like

More From Author