Ningbon neljäs maaseudun turistikausi saavuttaa kokonaismatkailutulot, jotka ylittävät 3 miljardia yuania

8 min read
Chao News -asiakastoimittaja Chen Chongin kirjeenvaihtaja Zhao Dongxiang
Township kohtaa Ningbo, ja olet onnellinen, kun tulet!Ningbo -kulttuurin, radio-, elokuva- ja televisio -matkailuviraston ja Ninghai Countyn kansanhallituksen järjestämä Ningbo -maaseudun matkailukauden vuoden 2024 Ningbo -kulttuurin isännöimä julkaistiin virallisesti John Townissa, Ninghai Countyssa.
(yksi)
Kiinan matkailu, Ningbon avaaminen.Ohjaajan johtajan eteläosassa sijaitseva Rannikko Ningbo on kansallinen avainmatkailukaupunki, ensimmäinen erä Kiinan matkailun vapaa -ajan demonstraatiokaupunkeista. ”Xu Xia Ke Journey”.
Tämän vuoden ”5.19” -lehden lämmittävänä ateriana tämän maaseudun turistikauden teema on ”onnellinen, kun kaupunkialue kohtaa Ningbon. Yhteensä yli 140 maaseudun teematoiminnan teematoimintaa, maistaminen Maan maku, maaseudun maku, kotikaupungin kokoelma, kotikaupunki, kyläläiset, kaupungin kahvi, kyläläisten, kyläläisten, kyläläisten ja nostalgian tutkimuksen ”. Vilpittömästi kutsuu suurta yleisöä nauttimaan nauttimaan nauttimaan yleisölle nauttimaan yleisölle nauttimaan siitä Kyläläisten maku, maaseudun kauneus, maistavat viljelijöiden ruokaa, elävät tyypillisiä kodin ja jakavat maisemien kauneutta, tyylin kauneutta ja humanististen tieteiden kauneutta.
Ningbo -maaseudun matkailun jatkuvan muutoksen ja laadun jälkeen se on siirtynyt resurssisarjoista teollisen agglomeroitumiseen yhdestä muodosta monipuoliseen integrointiin ja kiertoajelumatkailusta vapaa -ajan lomalle.Ryhmästä maaseudun mikrovarausmatkailualueita, joissa on ”ruokaa, majoitusta, matkustamista ja viihdeviihdettä”, on tullut ensimmäiset turistien kohteet kaupungin sisällä ja ulkopuolella.Opi ”10 miljoonan projektin” kokemuksen käyttö elävää, elävää ja kauniita kyliä.
(kaksi)
Kuuden koulun liittoutumisen luottaen Haishun piiri integroi maaseudun matkailuvarojen, pääoman ja älykkyyselementit, tyhjennysprofiilien käyttölaitokset, suunnittelu ja suunnittelu, maaseudun innovaatioyritykset, matkailuvälineet ja e -kauppaympäristöt maaseudun matkailualan teollisuusketjun pidentämiseksi, muoto, muoto, muoto suljettu silmukka ja maalaa yhdessä.Tähän asti 98 kylää A -tason luonnonkaunisalueella Haishu -alueella.Edistää aktiivisesti Funwanin kartanon Gongfu -työpajan maakunnanesittelyä. Qudan -kartano on valinnut luettelon kymmenestä tapauksesta kunnallisista maatalous- ja matkailun integroinnista ”Commonfield Workshop” ja Hoshinon valitsemien erinomaisten tapausten luettelo.Kahden rivin suunnittelu ja luominen: ”Bird Riding” Gongfu Tourist -linja ja ”Funwan Manor” Gongfu -turistikielen linja.Xiangyang Slow Life Farm Wulong Xiangyu valittiin luetteloksi Ningbo Cityn kolmannesta maaseudun kotimaasta.
▲ Hanling Village, Dongqianhu Town, Pixian District
Puzhoun piirin luonnolliset olosuhteet ovat parempia ja runsaasti matkailuvaroja.Viime vuosina se on saavuttanut huomattavan yhteisen vaurauden maaseudun matkailun kautta.Tällä hetkellä alueella on 4 keskeistä turistikiviä, jotka ovat myös maaseudun matkailun esittelyalueita, nimittäin Hengxi Town, Soochow Town, Xianxiangin kaupunki ja Dongqianhu Town.Neljä kylää arvioidaan myös ”maaseudun matkailuun yleinen vaurauskylä”.Lisäksi Jiangshanin kaupungin ”Hulang -temppelin” Gongfu -työpaja sai kymmenen tärkeintä tapausta Ningbon maatalouden matkailun integroinnista ”kommunistisen omaisuuden työpaja”.
▲ Meizhongin kylä, Meishan Street, Beilunin alue
Beilunin alue keskittyy kulttuurimatkailun syvään integraatioprojektiin, joka antaa täydellisen pelin matkailun yhteiselle vauraudelle matkailun voimaannuttamiseksi ja maaseudun matkailun korkean laatua kehityksen edistämiseksi.Guoju -kadun ”muinaisen kaupungin Lotus Garden” -kommunistipuolue sai kaupungin kymmenen parhaan tapauksen vuonna 2023, ja Meishan Streetin ”Lion King” Gongfu -työpaja oli erinomaisia ​​tapauksia.Luo kaksi menestyvää demonstraatiokylää maaseudun matkailuun.Paranna boutique -linjan avulla voimakkaasti maaseudun matkailun laatua, joten matkailusta on tullut yksi maaseudun elvyttämisen johtavista teollisuudesta. markkinaetuihin, teollisuusetuihin, taloudellisiin etuihin ja yhteisen vaurauden auttamiseen kattavasti.
▲ Jiulonghu Village, Jiulonghu Town, Zhenhain piiri
Zhenhain piiri on aina kehitetty voimakkaasti maaseudun matkailua, jota johtaa tiede- ja teknologiainnovaatiot, joet ja järvet operaattorina, taiteena kohokohdina ja kulttuuri sieluna. , ”Viljelysmaan poiminta+pastoraali” ja muut uudet muodot ja uudet mallit. Maaseudun taloudelliset edut ja sosiaalinen arvo.Zhenhai -alueella on 13 maatalouden matkailun integraatiota ja varakkaita työpajoja.
Jiangbein piiri on antanut täyden pelaamisen kaupunkien ainutlaatuisista eduista, vuorten lähellä, vuorten lähellä ja vuorten lähellä, noudattaen maatalouden ja kulttuurimatkailun integroitumisen käsitettä ja pitävät maaseudun matkailua tärkeänä lähtökohtana edistämiselle Maaseudun elvyttämisen strategia ja edistää täysin maaseudun matkailun rakentamista.Maoyu -kylä ja Anshan -kylä arvioitiin Kiinan kommunistisen puolueen, ”uuden punaisen kauluksen” kommunistisen työpajan ja nuorten Gongfu -työpajan ”kommunistisen puolueen, Gongfu -työpajan maatalouden ja matkailun integroinnin avulla Gongfu -työpajan.Kansallinen kehityskomissio postitti tapauksen ”viljelijöille ja varallisuudelle” Yongjiangin pohjoisosassa lähiöissä.
Fenghuan piirikomitean hallitus on erittäin tärkeä maaseudun elvyttämiselle ja yhteiselle vaurauteen, noudattaa maaseudun ominaisuuksien käyttöä, elvyttää tyhjäkäynnillä ja kehittää maaseudun matkailua yleisen vaurauden edistämiseksi.Keskity projekteihin, kuten ”sata kylän luonnonkaunis alue”, ”mikromuutos, jalostaminen” ja muut projektit, luovat ”yhden kaupungin, yhden maiseman, yhden kylä Kylän yhteistyökuoren edistäminen luonnonkaunis alueella; -Village -yhteistyö, jatkuva demonstraatio, monitoiminnan yhteys, moni -alueen koordinointi ”Aiheen tehokkuus, muuttuuko resurssien edut markkinoille ja taloudellisiksi eduiksi, ja yhteisiä ponnisteluja käytetään kiihdyttämään maaseudun matkailamallin innovaatiota.
▲ Zhongcun Village, Luting Township, Yuyao City
Yuyaon kaupunki noudattaa ”punaisen johtavan. Vihreä kehitys”, joka keskittyy korkean kodin kodin, toistumislomien, tutkimusmatkailun ja muiden toimialojen kehittämiseen ja ”kultaisten merkintöjen” luomiseen Yuyaon maaseudun matkailuun.Ningbon maaseudun matkailun yhteisellä vaurausalueella on tällä hetkellä yksi, 3 maaseudun matkailun esittelyvyöhykettä ja 4 yleistä vaurauden esittelykyliä.Yuyaon innovaatioissa ja varallisuudessa Liang Nongzhen perusti kommunistisen liiton yoko -päähenkilöstön, ja Lu Ting Township perusti viljelijöiden yhteistyöjärjestön liittouman alueellisen integraation ja kehityksen saavuttamiseksi.Yuyao City -festivaali toteutetaan jatkuvasti, ja säännölliset tapahtumat, kuten Siming Mountain Tourism Festival, Dalai Tea -kulttuurifestivaali, China100 Mountain Off -Road -sarja ja muut tapahtumat pidetään alueellisen talouden ajamiseksi.tulevaisuus.Yuyao syventää edelleen kulttuurimatkailun integrointia, aloittaa korkean laatukehityksen ja innovaatioiden tutkimuksen maaseudun matkailussa ja kirjoittaa uuden luvun maaseudun elvyttämisen ja yleisen vaurauden kattavasti edistämiseksi.
Cixi Cityn ”puolueen rakentaminen MAA -AIKA VICTORIA GROUP -kehitys” on ensimmäinen maakunnan varakkaiden pilottirakentaminen, joka luo korkealaatuisen kehityskonsortion ja tutkitaan vähitellen käytännöllistä polkua maaseutualueille rikastumaan ja Yhdysvaltoihin.Tästä lähtien CIXI: n rikkaiden työpajojen kokonaismäärä on saavuttanut 90, joista on syntynyt 23 maatalouden ja matkailun integrointityyppiä, ja on syntynyt erinomaisia ​​edustajia, kuten ”puun alla” ja ”Magnolia Farm”.Samanaikaisesti turismifestivaalien sarjan kautta turistit voivat arvostaa CIXI: n historiallista kulttuuria ja humanistista tyyliä, ajaa maaseudun matkailun voimakasta kehitystä ja edistää maataloustuotteiden, kuten Bayberry ja Tea, myyntiä.
▲ Nanxi Village, Shenxun Town, Ninghai County
Ninghai County on keskittynyt tiiviisti koko matkailun kaupungistumisen kehitystavoitteisiin, voimakkaasti kehitettyyn maaseudun matkailuun ja edistäneet viljelijöitä edistämään viljelijöitä ja rikkaita ihmisiä.Entinen Tong Town sai maan tärkeät maalaiskaupungit. kaupungin suurin.Kaupungin maaseudun matkailun esittelyvyöhyke on arvioinut neljä kaupunkia, kuten Hu Chen, Sangzhou, Qian Tong ja Qiangyu.Shuanglinin kylä, Xiashan -kylä, Nanzhuang -kylä ja Nanxin kylä valittiin kaupungin maaseudun matkailun luomisyksiköksi Yleinen vaurausesittelykylä, ja 2 homestay -lyhyttä videota, kuten Daomun ja Fenghu Lu, valittiin ”ZHEJIANG YUN QIAN SU” Videopalkinto. Tämän kiertueen matka on valittu ”Damei Chunguang tiellä” kansallinen maaseudun matkailuauto, joka on ainoa kaupungissa.
Xiangshan luottaa ”valtamerelle, ekologiaan, kulttuuriin” -etuun, rikastuttaa jatkuvasti maaseudun matkailutuotteiden tarjontaa ja innovaatioita maaseudun matkailumarkkinoinnin edistämiseksi.Optimoi maaseudun matkailun kehittämisen tehokkaasti, jatka kolmen artikkelin ”IP, liikenne ja kokemus”, ajaa viljelijöitä kasvattamaan tulojaan ja rikastumaan ja lisäämään maaseudun elvyttämistä.Xiangshanin piirikunnassa on 4 kansallista 4A -tason luonnonkauniita pisteitä, 4 3A luonnonkauniita paikkoja, 2 maakunnan tason matkailukeskuksia, 43 vapaa -ajan tukikohtaa maakunnan ja kunnallisen tason yläpuolella, 216 kylää maakunnan tason luonnonkauniissa paikoissa, 1263 Homestays,, HomeStays, Hamestays, sen yläpuolella. ja kaupunkien ja majoitusteollisuuden klusterialueet yhdeksän, Chuangchengillä on 5 maaseudun matkailun esittelyvyöhykettä Ningbossa, 1 kaupungin maaseudun matkailun yleisestä vaurauden esittelyvyöhykkeestä, 7 demonstraatiokylästä, 1 keskeistä maakäyttökylää ja 16 maakunnan tason tasoa.Hän on voittanut kuuden ensimmäisen peräkkäisen vapaa -ajan maatalouden ja maaseudun matkailun esittelymaakuntien tittelin, Zhejiangin maakunnan maailmanlaajuisten matkailun esittelymaakuntien ensimmäinen erä ja ensimmäinen erä kulttuurimatkailuteollisuuden integraatiopilottivyöhykkeistä Zhejiangin maakunnassa.
▲ Dasha Village, Hepu Town, Xiangshan County
(kolme)
Kulttuurimatkailualan nopean toipumisen edistämiseksi, kulutuksen luottamuksen lisäämiseksi ja taloudellisen kehityksen auttamiseksi Ningbo järjesti keväällä 2020 ensimmäisen maaseudun matkailun tapahtuman. Turisti keväällä ja kesällä joka vuosi.Kaupungissa on festivaaleja ja aktiviteetteja.
”Ningbo Township Brigade Communist Party ei ole vain viimeistely, vaan myös yleisen rikkauden tie, vaan myös elinvoimainen toivo.” Hopeavuoret ”. Muista nostalgian runollinen elinympäristö. Maaseudun matkailusta on tullut tärkeä lähtökohta maaseututeollisuuden vaurauden, ekologisen elävyyden, maaseudun tapojen, tehokkaan hallintotavan ja varakkaan elämän edistämiselle.
On todettu, että Ningbo City on nyt arvioinut 120 piiriä ja kaupunkia, jotka ovat yli 3A Zhejiangin maakunnassa, 1308 kyliä tason luonnonkauniissa paikoissa ja 6 Gold 3A: n luonnonkaunisalueiden kyliä; Alue ja maaseudun matkailun yleinen vauraus on 3 laitosta piirin ja demonstraatioalueen perustamisyksikössä ja 31 maaseudun matkailua koskevassa demonstraatiokylässä; ”Kommunistinen työpaja” 201 maatalouden ja matkailun integroinnista ja 8269 työllisyysnumeroa on ihmisiä, kuukausittainen tulojen nousu 2 219 yuania, joka on yli 39,98 miljoonan yuanin keskimääräinen vuositulot kyläjoukossa; Star -luokiteltu maaseudun matkailuoperaatiot; Kaupunki -taso Inn.
(Ningbo -kulttuurin, radio-, elokuva- ja televisio -matkailutoimiston kuva)
”Ilmoita lähde”
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author