Terveysoppa

2 min read

Kevään merkitys on vahvistunut, ja lämpötilaero aamun ja illan välillä on suuri, mikä on sairauksien korkean esiintyvyyden aika. Muutama päivä sitten Guanchang Streetin eri naapurikomiteat ovat suorittaneet erilaisia terveys- ja terveysliikkeitäAuta asukkaita estämään sairauksia ja rikastuttamaan henkistä ja kulttuurista elämää.

”Emme ole vain oppineet käytännön terveystietoa, vaan myös tehneet omat terveysvälineet, joilla on tulevaisuuden terveellistä elämää.”CPIC: n naapurikomitea liittyi kätensä Tongfuhuin (Shanghain) Health Service Co., Ltd.Asukkaat ovat tehneet sen taitavasti yhdistämään matopuun lääketieteelliset laukut, pienet puiset tikut, puuvillaköydet ja muut materiaalit.

”Akupunktion jälkeen minusta tuntuu, että koko henkilö on paljon mukavampaa, ja tulen huomenna.”Yhteisön asukas isoäiti Xu sanoi: ”En ole hyvä käsilleni ja jaloilleni, enkä uskalla tupakoida kotonaAkupunktioinstituutti tuli yhteisöön suorittamaan kolmen päivän kiinalaisen lääketieteen terveyskonsultointitoimintaa. Luennotut lääkärit selittivät kärsivällisesti terveystiedot, diagnosoivat pulssin ja vastasivat kysymyksiin ja sekoittivat heille helpon kielen.

Lämpötila muuttuu keväällä, ja kylmä on helppo saada, ja vilustuminen on tärkeä syy kroonisiin sairauksiin vanhuksilleKomitea piti terveysluennon ”kevään vanhusten kroonisten sairauksien estämisestä” yhteisön toimintakeskuksessa. Kaupungin itä -vanhusten kodin tohtori selitti keväällä kroonisten sairauksien ehkäisemisen tärkeyden ja menetelmät korostaen vanhuksia, korostaenLämmön merkitys, muistuttamalla vanhuksia ystäviä kiinnittämään huomiota säämuutoksiin ja nousemaan ja vähentämään vaatteita ajoissa; kärsivällisesti vastasi vanhusten asukkaiden esittämiin kysymyksiin. Toiminta sai lämpimän vastauksen ja kiitoksen vanhuksilta.Jokaisella oli syvempi käsitys kroonisten sairauksien ehkäisemisestä keväällä ja ymmärsi myös kuinka kehon ylläpitäminen paremmin.

You May Also Like

More From Author