Chen Dongsheng puhuu Taikangin ihanteellisesta : Pitkän ja terveellisen ja rikkaan palvelualustan luomisesta asiakkaille

Voittojakso vähenee vain taivaassa, vaan myös Yiyin siunausta. Vaikka muinaiset olivat pilvisiä, Taikang Insurance Groupin perustaja, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Chen Dongsheng voitti olemuksen.
Kiinan sairaalayhdistyksen isännöimässä ”Vuoden 2024 Healthy China Construction China Hospital Dean Forum” -tapahtumassa ja Taikangin hoidon tukemana Chen Dongsheng sanoi: ”Vanhan ikä- ja lääketieteellisen hoidon tekeminen on kaikkein oikea asia elämässäni ja liike -urassa”.Ihanteellinen on luoda pitkäikäinen, terveellinen ja rikas palvelualusta suurimmalle osalle asiakkaita.”Hän uskoo, että” lääketieteellinen ja vanha -ikä liittyy kansakunnan vaurauteen.Se on tärkein teollisuus, että Kiina siirtyy nykyaikaistamiseen ja tyydyttää ihmisten kaipauksen parempaan elämään.”
Taikangin ura alkoi vuonna 2007. 17 vuoden aikana 40 eläkeyhteisön ulkoasu 35 kaupungissa ympäri maata saatiin päätökseen.Joista 20 on otettu käyttöön.Asukkaita on yli 12 000.Kun Chen Dongsheng on esimerkiksi Taikangin talon Yanyuanin esimerkki, nykyinen asukkaiden lukumäärä on tällä hetkellä yli 3000 ihmistä. Chen Dongsheng ei vain jakanut Taikangin osallistumisen alkuperää ja prosessia vanhuksiin ja lääketieteelliseen hoitoon.mutta kertoi myös hänen kokenut eläkekerran.
Kahdeksan vuotta sitten Chen Dongshengin äiti asui Taikangin talossa, suoritti dialyysin joka viikko ja kokenut myös uuden kruunun epidemian hyökkäyksen.96 -vuotinen äiti oli edelleen kova. Tämä johtuu pääasiassa Taikangin ensimmäisestä lääketieteellisestä ja hoidon integraatiomallista ”yhteisö+kuntoutussairaalasta”. Yksi jatkuvan lääketieteellisen terveydenhuollon palvelupalvelu.
Kolme vuotta sitten Chen Dongsheng sai toisen hyvin tunnettuneen kouluttajan Kiinassa ja Wuhanin yliopiston vanhasta päämiehestä Liu Daoyu Taikangin taloon. Vanha herrasmies ei vain julkaissut kolme teosta kolmen vuoden kuluessa, vaan siitä tuli myös ensimmäinen puhemiesChuyuan -luentosali ja Le Tai -opiston luennoitsija. ”Old Learning” ja ”vanhanaikainen”, se on saavuttanut laadukkaamman ”vanhan kasvatuksen”.
Yli vuosi sitten Chen Dongshengin mestari, professori Liu Yinian, kuuluisan taloustieteilijän Dong Fuxin rakastaja, päätti palata Taikangin kotiin Alzheimerin taudin pahenemisen vuoksi. Professori Liu oli oftalmologian asiantuntija merivoimien yleisessa sairaalassa.”Hänellä oli este muistille. Lähetin” merivoimien ganxu ”ovelleen.Hän oli erityisen onnellinen ja hän tunsi palaneensa kotiin ”, Chen Dongsheng sanoi. On ymmärrettävä, että Taikang International -standardin pitkän aikavälin hoitojärjestelmän alusta lähtien” perheen suunta ”oli kognitiivisen projektin luominen projektiTaudinhoito, ja pääasiallinen merkitys oli ”keskittynyt asukkaille”, ”monitieteilijä” ja ”elämän integrointi” .Aimentajien muistipohjaisessa suojaalueella on oltava välittävä, kärsivällisyys ja huolellinen, empatiampi, voi todella tullaKognitiivisten asukkaiden sisäinen maailma ja ymmärtää syvästi kaikkien ominaispiirteet.
Suurten ketjujen muuttoeläkeyhteisöjen prosessissa Taikang tajusi vähitellen, että eläke ja lääketieteellinen hoito ovat erottamattomia. Vuonna 2013 Taikang alkoi tulla lääketieteelliseen teollisuuteen.Jokaisen toissijaisen kuntoutussairaalan varustettujen eläkeyhteisön lisäksi se on myös perustanut lääketieteellisen, opetuksen, tutkimuksen integroinnin, lääketieteellisen ja tuen integroinnin, lääketieteellisen integraation, lääketieteellisen ja lääketieteellisen integraation, lääketieteellisen ja tuen Nanjingissä, Wuhanissa, Chengdussa, Chengdussa,Shenzhen, Ningbo ja muut paikat. Viisi suurta lääketieteellistä keskustaa yhdessä vakuutuksen kanssa tarjoavat asiakkaille korkealaatuisia lääketieteellisiä palveluita koko elinkaaren ajan. Chen Dongsheng uskoo, että kaksoishiili on myös superrauta, ja pitkäikäinen suuri terveysrauta on myösPitkäaikainen pysyvä piiri, joka ei ole vielä herättänyt suurta huomiota.
Chen Dongsheng kertoi, että Taikang tosiasiallisesti yhdisti henkivakuutuksen eläkepalveluihin, sairausvakuutuksiin ja sairauspalveluihin kolmen suljetun silmukan luomiseksi: ensimmäinen on pitkäikäisyys suljettu silmukka, toinen on terveys suljettu silmukka ja kolmas on varallisuuden suljettu silmukka.Osta vakuutus ja lopulta toivot tarjoavan riittävästi varallisuusresursseja vanhuksille eläkkeille ja lääketieteelliselle terveydelle pitkän aikavälin sijoitustoimintojen kautta. Taikang’s Ideal on luoda pitkäikäinen, terveellinen ja rikas palvelualusta suurimmalle osalle asiakkaita.
Taikangin eläke on pitänyt ”Kiinan sairaalan dekaanifoorumia” China Hospital Associationin kanssa 4 peräkkäistä vuotta Maailman terveysmessuilla 4 peräkkäisenä vuotena.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author