Ympäristönsuojelukysymysten aiheuttamat vahingot

Ympäristön pilaantumisen aiheuttamat vahingot ovat seuraava:
1. Ympäristöhäiriöiden pilaantuminen aiheuttaa suoria vahinkoja ja vaikutuksia ekosysteemiin, kuten aavikoitumiseen ja metsävaurioihin;
2. Se aiheuttaa myös epäsuoraa haittaa ihmisyhteiskunnalle;
3. Ilman pilaantuminen vaikuttaa ihmisten elämänlaatuun, aiheuttaa ilman pilaantumista, ihmisten lisääntyvää esiintyvyyttä.
Ympäristönsuojelu, koko nimen ympäristönsuojelu viittaa yleiseen termiin, jonka ihmiset ovat ottaneet käyttöön erilaisilla toimilla, joita ihmiset ovat ryhtyneet ihmisten ja ympäristön välisiin suhteisiin ja varmistavat talouden ja yhteiskunnan jatkuvan kehityksen.Sen menetelmiä ja keinoja ovat tekniikka, hallinnollinen johtaminen, innovatiivinen tutkimus ja kehittäminen sekä laillinen, taloudellinen, julkisuus ja koulutus jne.
Ympäristönsuojelu viittaa myös ihmisiin tietoisesti luonnonvarojen suojelemiseen ja niiden saastuttaman ja vaurioituneen ympäristön estämiseen ja vaurioituneeseen ympäristön estämiseen ja vaurioitumiseen on hitaasti muokattava kattava hallinto sopivien ihmisten luomiseksi sopivien ihmisten luomiseksi sopivien ihmisten luomiseksi sopivien ihmisten luomiseksi sopivien ihmisten luomiseksi, joka sopii sopiviin ihmisiin, jotka sopivat sopiviin ihmisiin, jotka sopivat sopiviin ihmisiin, jotka sopivat sopiviin ihmisiin. Ihmiset elämän ja työn ympäristö.Ympäristönsuojelu tarkoittaa myös ihmisten yleistä termiä todellisten tai mahdollisten ympäristöongelmien ratkaisemiseksi, ihmisten ja ympäristön välistä suhdetta ja varmistaa talouden ja yhteiskunnan kestävä kehitys.Sen menetelmät ja keinot sisältävät tekniikan tekniikan, hallinnollisen johtamisen sekä laillisen, taloudellisen, julkisuuden ja koulutuksen.
Sisältö on pääasiassa seuraavaa:
1. Tuotanto- ja elämistoimien aiheuttamat ympäristösaasteet, mukaan lukien ”kolme jätettä” (jätevesi, jätevesi, hopeajätteen jäännös), pöly, radioaktiiviset aineet ja melu, värähtely, haavoittuvuus ja sähkömagneettinen mikroaaltosäteily, liikenne ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus ja kuljetus Liikennevahingot, nesteet, melu, epäpuhtaudet, jotka on purettu merialuksilta, myrkyllisistä ja haitallisista kemikaaleista, joita käytetään teollisessa ja maatalouden tuotannossa sekä ihmisten elämässä sekä teollisuuden ja maatalouden tuotannon ja ihmisten elämän käyttämien myrkyllisten kemikaalien aiheuttamista pilaantumista.
2. Estä rakennus- ja kehitystoimien aiheuttamat ympäristövahinkot, mukaan lukien ympäristön pilaantumisen ja ympäristön tuhoamisen estäminen ja suurten laajuisten vesiensuojeluhankkeiden, rautatie-, moottoritielinjojen, suurten satamaidosten, lentokenttien ja suurten teollisuushankkeiden aiheuttamat ympäristöt ja rakennuskentät ja rakennuskentät Aktiviteettien kehittäminen, meriöljykenttien kehitys, rannikkovyöt ja suon, metsien ja ympäristövarojen kehitys ympäristössä, uusien teollisuusvyöhykkeiden ja uusien kaupunkien perustamisen ja rakentamisen vaikutukset ympäristö.
3. Suojaa luonnollista ympäristöä erityisarvolla, mukaan lukien tehokkaan suojan harvinaisten lajien ja niiden elinympäristön, erityisten luonnollisten kehityksen historiallisten kohteiden, geologisten ilmiöiden ja maanmuotojen maisemien.
[[[[[[[[[Oikeusperusta.
”Kiinan kansantasavallan ympäristönsuojelulaki”
4 artikla
Ympäristön suojeleminen on maan kansallinen peruspolitiikka.

You May Also Like

More From Author