Tuore ympäristö: Arvioidaan, että 2023 nettotulos on 108 miljoonaa yuania 153 miljoonaan yuaniin

Joka kerta AI -uutiset,Tuore ympäristö (SZ 002573, sulkemishinta: 4,53 yuan) julkaisi suorituskyvyn esikatselun 17. huhtikuuta illalla. Listattujen yritysten osakkeenomistajien nettotuloksen odotetaan olevan 108 miljoonaa – 153 miljoonaa yuania, vuosi – vuosi – vuosi – vuosi – vuosi – vuodessa – vuodessa – vuodessa vuoden väheneminen 65,73%~ 75,81%;Tärkein syy suorituskyvyn muutokseen on se, että yhtiön esikatselun jälkeen yritys ja kirjanpitäjä vuoden vuosittaisen tarkastuksen vuosittaisen tarkastuksen yhdistettynä yrityksen myyntimalliin ja liiketoiminnan todelliseen tilanteeseen analysoi Yksittäisten myyntisopimusten tulot. Varovaisuuden periaatteen perusteella myynnin myynti oli sopimustuloja vuonna 2023, ja sen on tarkoitus mukautua asiaankuuluvaan vuoteen 2024 ja myöhemmin. Yksittäisten asiakkaiden väliaikaisen tilanteen muutosten vuoksi varovaisuuden periaatteen perusteella.Tulonmuutoksen lisääntyminen ja lisääntynyt luottovahvistuksen tappiot yhtiön nettotulos laski yli 50 prosentilla edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Tammikuusta kesäkuuhun 2023 tuoreen ympäristön liiketulot olivat: 100,0%ympäristönsuojelualalla.

Tuoreympäristön puheenjohtaja on Zou AI AI, mies, 52 -vuotias, ja hänen akateeminen tausta on maisterin tutkinto.

Lehdistöajasta lähtien tuoreen ympäristön markkina -arvo on 6,5 miljardia yuania.

1. Tuore ympäristö on vähentynyt 925 900 osakkeella viimeisen 30 päivän aikana, ja kiertoosakkeiden osuus vähenee 0,20%;
2. Päätutkimukset tuoreessa ympäristössä viimeisen 30 päivän aikana.

Jokainen otsikko (NBDTOUTIO) –Se on kuin ”plug -in”!Tämän pankin varainhoitotuotteen vuotuinen tuottoaste on saavuttanut 13%, ja alhaisissa ja keskimmäisissä riskeissä on korkeat tulot?

(Toimittaja Wang Hanli)

Vastuuvapauslauseke: Tämän artikkelin sisältö ja tiedot ovat vain viitteitä, eivätkä ole sijoitusehdotuksia.Tämän perusteella riski on yksin.

You May Also Like

More From Author