Millainen lopullinen emotionaalinen nautinto muodostaa

2 min read
Tässä maailmassa ei ole ylellisyystuotteita, ja tavaroiden hinta on korkea ja siitä tulee ylellisyyttä.
Muoti on ylellisyystuotteiden yhdistäminen. Kauniit vaatteet.Pitkän ajan ostamisen jälkeen huomasin innokkaasti, että kauniit asiat eivät edusta muotita.Esimerkiksi, kun käytän kauniita vaatteita kadulla, minua voidaan pitää vain kauniina, mutta se ei ole muodikas!
Vaikka en ole koskaan kiinnostunut muodista, muoti ei ole minulle pseudo -määrittely.
Koska minulla on komea ja rikas poikaystävä, maailma on tehnyt valtavia muutoksia.
Muistan huijauksen, että hän antoi minulle rajoitetun erän LV: n. Se on toinen iso yllätys!En odottanut pelätä myöhemmin!Se osoittautui tiiliksi, joka on kaiverrettu korkeimmalla logolla.Ja poikaystäväni sanoi sanalla: Jos tein virheen tulevaisuudessa, voit ottaa tämän tiilen ampuaksesi minua!Olin vihainen tuolloin, niin kallista ostaa tiili?Odotat mahdollisuutta, minun on otettava murskattu murtuma koko vartaloasi, katso kuinka kovaa niin kallis tiili on, huh!
Poikaystäväni antoi minulle ylellisen tiilin, hän teki virheen ja otti kuvan hänestä
Sitten minulla on toinen käsite ylellisyystuotteista.
Joten millainen tunne on todellinen muoti?Muoti ei välttämättä ole niin kallista kuin ylellisyys, mutta muoti ei saa olla halpaa!
Kävimme muodikkaassa Michelin -sijoitusravintolassa, kokeilimme erityistä ruokaa ja haasimme maun mielikuvituksen ulkopuolella!Siellä on punaviinin naudanlihan viulua, on baareja musiikkia Hi -kappale, ja siellä on rypäleen uima -altaat, ikään kuin kaiken olisi nauttia lopullisesta kauniista elämästä, ei huolehtia huomenna, vain suosionosoitusta tänään.
Ostimme nuoria ja tyylikkäät vaatteet ja vastaavuus.Meillä on vaatekaapit, korukaapit, kenkäkaapit, pukuhuoneet ja niin edelleen.Joka kerta kun menet ulos, voit mennä catwalkille, ja sinun on annettava itsellesi täydellinen matkakokemus joka kerta!
Jos muodin ulkonäkö voidaan korvata vaatteilla, ruoalla, asumisella ja kuljetuksella, sitten sisäpuhe ja tyylikäs käyttäytyminen, se ei ole niin yksinkertaista kuin rahaa voidaan ostaa.Kulttuuriperinnön kertyminen ei ole nöyrä, kun puhut vahvan, ei kiusaamisen kanssa puhuessasi heikkojen kanssa ja sydämen, joka havaitsee paremman elämän kohtaamisen.Joten olemme tutkineet harrastuksia, maalausta, musiikkia ja äskettäin Douyinin kiehtovia, lyhyitä lyhyitä videoita ja studion tekemistä hyvää elämäämme.
Muodin ja tunteiden välinen suhde on, että muoti voi tuoda enemmän emotionaalista tyytyväisyyttä.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author