Jos teet parhaasi, yhteisöympäristö "muuttaa hänen kasvonsa" ~

2 min read

Viime vuonna ”kauniin yhteisön” rakentaminen Ouyang -kadun puolueen sivukonttorin johdolla on viime aikoina osoitettu. ja järjestävät puolueen jäsenet johtamaan yhteisön jäseniä yhteisön jäsenten ympäristökorjausoperaation suorittamiseksi.

Tapahtumapäivänä kuuden asuinalueen puolueen jäsenet ja Hongyangin kiinteistön puolueen jäsenet yhdistivät voimansa yhdessä yhteisön ympäristön parantamisen toteuttamiseksi kadun uppoavien kaadereiden kanssa.Aktiviteetti keskittyy yhteisön keskeisiin kulmiin, ylittää itsepäiset vaikeudet ja on sitoutunut muotoilemaan elävää kaunista yhteisöä, jossa on sokeat terveyskohdat puhdistamaan, esineiden vaihtoa ja yhteisrakentamista ja yhteistyöhön .

Yleisen puolueen sivukonttorin komennon mukaan kuusi edelläkävijäjoukkuetta toimi nopeasti puhdistaakseen käytävän, pysäköintialueiden, taskupuistojen, vihreiden hihnan, kuntopolkujen ja moottorin pysäköintipaikkojen syvälle puhdistamiseksi, jotta yhteisön jokainen nurkka oli uudistettu.

Kaikki ovat nykyaikaisia ​​ja saavuttaneet merkittäviä tuloksia: pysäköintialueesta evakuoitu jätejätteet, tienpinta ja viherhihnat ovat kiinnittäviä, moottoroimatonta pysäköintilinjaa on korjattu ja yhteisön ulkonäköä on vasta parantunut.Tämä toiminta ei vain parantanut yhteisön kiinteistöjen hallinnan laatua, vaan osoitti myös puolueen jäsenten hoitoa ja rakkautta yhteisöympäristössä.

Tapahtuman jälkeen puolueen jäsenet istuivat ja jakoivat kokemuksensa ja kokemuksensa.Kaikki ovat sanoneet, että se syventää puolueiden rakentamisen ja yhteisöhallinnon perusteellista integraatiota, suorittaa puolueen jäsenten tehtävät, harjoittaa työtehtävää ja olla uraauurtava rooli omana vastuullaan ja muotoillaan yhdessä ainutlaatuisen ”kauniin Yhteisö ”tuotemerkki.

Toimittaja: Lu Xuezheng

Kuva: Ouyang Road Street

You May Also Like

More From Author