10 erittäin käytännöllistä pukeutumistaitoa, anna sinun nopeasti edetä ja tulla muodikkaasta ja hienostuneesta

5 min read
Tänään on kokoelma vinkkejä.En tiedä, oletko löytänyt sen.
Itse asiassa online -bloggaajan rungon lisäksi on joitain pieniä yksityiskohtia.Pieni yksityiskohta voi muuttaa pukeutumistyyliä, ja tyylikäs bloggaaja käyttää hienoa ja muoti, usein näissä pienissä yksityiskohdissa.
Tänään olen valmistettu 10 pienestä yksityiskohdasta, että jokapäiväinen elämämme ymmärrän nämä yksityiskohdat.
1
Merkittävän korkeuden suhteen jokaisen tulisi tuntea vyötärö, ja sillä on suuri vaikutus vyötärön parantamiseen.Mutta vatsan tai hieman rasvan rungon kannalta tämä merkitsee vartaloa toiseen puutteeseen.Itse asiassa on merkittävä tapa, johon emme kiinnitä huomiota jokapäiväisessä elämässä, ts. Se onRullataOlemus
Rullaa hihansuut ja paljasta se3 ~ 5 cmVasen ja oikea ranteet, koko visuaalinen keskus vedetään ylös, mikä voi myös saavuttaa merkittävän vaikutuksen.Varsinkin pitkiä takkeja käytettäessä vaikutus on erittäin ilmeinen.
2
Samoin vinkit ovatPaljastaa hihansuut, pääntiet tai helmetOlemusTällainen kaste on myös yleinen tapa päivittää muotoilua muotipiirissä, joka näyttää enemmänsatunnainen, Anna myös yleinenRikas väriOlemusKun tämän sisäkerroksen väri on erilainen kuin takin väri, oikea avoin puoli näyttää hienommalta.Itse asiassa niin kauan kuin tyydytät liikkuvat hihansuut, voit paljastaa sisäholkki.
3
Syksyllä ja talvella on myös vyötärön osoittamiseksi, monet ihmiset päättävät laittaa villapaita alempaan mekkoon, mikä aiheuttaa keskeltä näyttämään erittäin turmeltuneita.
On olemassa kaksi parempaa vinkkiä:Ensimmäinen on käyttää vyötä, Sido hihnan vyötäröllä ja vedä sitten vyön yläpuolella olevat vaatteet ja lyhennä ostaneen pituutta. housut.Toinen on puseron etuosan kulma, Anna puseron näyttää vinossa, jotta se voi peittää pienen vatsan ja saada uuden muodontunteen.
4
Puseroista puhuttaessa minun on sanottava, että villapaita on pinottu.Naisten, jotka ovat olleet huolestuneita meistä pitkään, pitäisi tietää, että meillä on eniten kirjoituksia.Pidä lämpimänä, muodikkaita ja tee vaatteista enemmän mahdollisuuksiaOlemus
Suurin osa kirjoitamme on pino korkean kaulan (puoli -korkea kaulus) ohut villapaita.Korkea -collar -paita+paita+takkiSitten joillakin pienillä lisävarusteilla, kuten hatut, kaulakorut, huivit jne., Voit parantaa hetiHienostuneisuusOlemus
5
MyösSamanvärinenOlemusOlemme sanoneet monta kertaa ennen kuin käytät samaa väriä.Sen etuna on, että se voi tehdä käytöstä siistimpiä ja mukavampaa, yksinkertaista, mutta korkeatasoista.Mutta tällainen mekko ei ole universaali, koska värisävyt vaikuttavat visuaaliseen vaikutukseen.
Meidän on kiinnitettävä huomiota, kun käytämme.Vaalea väri on kevyen tunneJos se käyttää sitä syksyllä ja talvella, vaalea väri ei näytä suuresta pohjalta.Lisäksi kun pidät värikkäistä housuista, mutta kun olet vaikea sovittaa, käytä sitäMatala ja matalaMenetelmämenetelmä voi myös heikentää housujen äkillistä tunnetta.
6
Saman värijärjestelmän lisäksi on myös tapa käyttää, ts.”Jiu Su Yiliang”Eli yhdeksän pistettä ovat suhteellisen tyylikkäitä värejä, ja se on kirkas kirkas väri.Tämän etuna on, että se ei tee siitä väärin, vaan tuo myös erilainen kokemus.
Kiinnitä huomiota kirkkaan asentoon, kun käytät sitä näin, ja ihon väri on tylsäPois kasvoista(Kengät tai housut) voidaan kirkastaa, mikä voi olla lähellä kasvoja (yläosa tai korut).
7
koska minä olenPyöreä runko ja olkapään leveys, Joten on vaikea pukeutua talvella, ja se on vahva, kun vahingossa, etenkin villapaitojen valinta.Ehkä monet ihmiset kokevat olkapään leveyden ja pyöreän vartalon valitsevat suuren V: n ymmärtääksesi vaikutuksen, mutta itse asiassa se ei ole.Koska kaulusluku ei ole ilmeinen, V -neulkin käyttäminen paljastaa rasvan olemuksen yhdistettynä kylmään sääolosuhteisiin, ei ole realistista, kuinka käyttää v -neulkia.Joten suurin osa villapaitoistani on LED.
Jos olet kuin minä, voit kokeilla sitäErityinen kilpikantakaulapusero, jolla on hieman löysä neula, Tai puoli -seck (puoli -korkea -kaulattu villapaita on pelastaja, jolla on lyhyt kaula).Lisäksi olkapää on oltava yhdenmukainen.
8
Puhumisen jälkeen puhutaan alavartalosta.Pitkän aikavälin istumisen takia monilla ihmisillä on”Väärennetty hänen leveytensä”Vaivaa.On hyvä, että takki on, mutta kun otat takin pois, tämä haitta paljastuu heti.Ja pukeutumiseen liittyy monia rajoituksia, kuten tiukat housut ja lonkkahameet.
Väärä kuokka suosituin on löysä hame,Kuten -line -hame, leveä keinuhame, laskostettu hame jne., Voi peittää lihan ja tyylikäs tai valitaSavuhousut (kartiohousut), leveät housut, työpankitOdotettaessa kyvyttömyyttä, vapaa -aika kattaa myös lihan.Väärä leveys voidaan kuitenkin parantaa liikunnalla.
9
Kun käytät hamea ja takkia, sinun täytyyKiinnitä huomiota näiden kahden väliseen suhteeseenOlemusEro näiden kahden pituuden välillä voi olla puolipituusasennossa, etenkin reiden ja polven välillä, joka näyttää viisi tai viisi pistettä.Hameen pituus on nilkassa,Takin pituus on joko hiukan pidempi kuin hame tai valitset olla vyötärön ympärillä.
10
Lopuksi, lisäys on lisätä, naiselle, joka haluaa olla ohut ja korkea, takin pukeutuessa,Saman värin tai samanvärisen sisäisen käytön valitsemalla tämä vaikutus on.
On kuitenkin huomattava, että tällainen mekko tarvitsee myös samanPaljastaa vyötäröOlemusVyö ja erilaisten syvyyksien väri osoittavat, että vyötärö on parempi.
Kirjoitettu lopussa:
Sanomme usein, että kauneus on systemaattinen projekti, johon sisältyy kaikki näkökohdat, kuten vaatetyyli, väri, meikki, kampaus ja niin edelleen.Mutta kauneus tulee askel askeleelta.
No, tässä on täällä puhuminen Xiaobaiin pukeutumisen nopeasta ja edistyksestä.
Vastuuvapauslauseke: Alkuperäinen teksti, kuva tulee Internetistä. Jos loukkauksia on, ota yhteyttä, kiitos!
Teksti/greippi
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author