Kattava politiikka keskittyy Xiangtanin kaupungin vesiympäristön laadun hallintaan merkittävästi parantunut

Sanomalehti (toimittaja Liao Yanxian kirjeenvaihtaja Cao Lu) 17. huhtikuuta opimme kunnalliselta ekologiselta ja ympäristötoimistolta, että kaupunkimme on tänä vuonna käynnistänyt keskeisen osan ”yksi vähän yksi vähän” sininen vesi ”-toiminnasta” ”Spring Breeze” -toiminnasta.Nykyään 14 maan veden laadun laatu ja kaupungin maakunnan valvontaosastot ovat saavuttaneet 100%, joista 12 rikki pinta on saavuttanut tyypin II veden laadun, ja muut osiot ovat saavuttaneet arviointitavoitteiden vaatimukset.
Tämän vuoden alusta lähtien kunnallisen ekologisen ja ympäristötoimiston ja Hunanin maakunnan Xiangtanin ekologisen ympäristön seurantakeskuksen ovat yhdessä suorittaneet ”kevättuulitoiminnan” toiminnan ”kevättuulitoimet” County (City) -alueen toimistojen kanssa. .Kunnan ekologinen ja ympäristötoimisto suorittaa myös kenttätutkimukset ja tutkimukset asumis- ja rakennusosastoista kenttätutkimuksien suorittamiseksi ja tutkimusten kotimaisista jätevedenkäsittelylaitoksista läänin tasolla tai sen yläpuolella.
”Korjauksen avulla hyppysäiliön veden laatu on parantunut huomattavasti.” Kunnan ekologisen ja ympäristön toimiston henkilöstön mukaan kolmen vuoden toiminnan aikana viime vuoden marraskuussa järjestettävä säiliö Kolme valvonta-, konsolidoinnin ja parantamisen vaihetta ja veden laatua.
Viime vuodesta lähtien Shaohe Lishan -kylän osastojen arviointivaatimukset on korotettu luokasta II luokkaan II, mutta Shaohella on pieni vesikapasiteetti ja huono itsekylly.Tämän vuoden alusta lähtien Shaoshan Cityn ekologinen ympäristö, asuntorakentaminen, maatalous- ja maaseutualueet sekä muut osastot ovat yhdessä koskettaneet, ja olemme työskennelleet yhdessä vesiympäristön kattavan parantamisen ja Shaohe -joen altaan ekologisen palauttamisen kattavan parantamisen ja ekologisen kunnostamisen kattavan parannuksen Maaseudun jätevesien kattava kunnostaminen ja maatalouden kasvonlähteiden pilaantumisen käsittely paranee.Tähän mennessä Lishan -kylän osion osa on saavuttanut luokan II arvioinnin vaatimukset.
Kunnan ekologisesta ja ympäristötoimistosta vastaavan asianomaisen henkilön mukaan se tekee aktiivisesti hyvää työtä vedenpidollisten kysymysten painopisteen korjaamiseksi, järjestää juomavesilähteiden asiaankuuluvan työn, aloita lika -poistosatama tutkiaksesi Täydellinen peittoon liittyvä työ ja suojaa joki ja sinistä vettä kokonaan.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author